Хюи Фюри гостува в предаването Тази неделя по bTV и отново

...
Хюи Фюри гостува в предаването Тази неделя по bTV и отново
Коментари Харесай

Хюи Фюри: Ще видим кой е по-добрият, когато удари гонгът

 Хюи Фюри засипа Кобрата със закани
Хюи Фюри гостува в предаването " Тази неделя " по bTV и още веднъж се закани, че ще завоюва дуела против звездата ни в профибокса Кубрат Пулев в " Арена Армеец ".

" Много се веселя, че съм в България. Нямам самообладание за мача. На кръга ще сме единствено аз и Пулев. Не мисля за загубата. Публиката не ме тормози, дори ме стимулира, че ще се бием в България. Пулев в никакъв случай не се е бил с човек като мен. Аз съм друг вид боксьор ", сподели противникът на Кобрата.

Той е дъртак за мен. Ще забележим кой е по-добрият, когато удари гонгът. Подготовката ми беше доста тежка. Истински пъкъл. Тренирам от 3 месеца, мога да го нарека мъчение.

Отрязах се от света – без телефони, без обществени мрежи. Не споделях даже с най-близките хора, фамилията ми. Съсредоточих се напълно върху борбата ", сподели Фюри.

Той бе в компанията на своя треньор и татко Питър, който съобщи, че двамата боксьори имах подобен опит, тъй като са се изправяли против едни и същи противници.

Дългоочакваният конфликт ще бъде на 27 октомври в " Арена Армеец ". Победителят ще стане формален кандидат за международната купа на Международната боксова федерация (IBF), чийто притежател е Антъни Джошуа.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР